linkedin
TecPac
HomeWerving & Personeel
TECPAC 

Gevestigd aan de rand van Rotterdam zijn wij een jong en ambitieus bemiddelingsbureau voor Technici opgeleid in de vakgebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel naar de marktgebieden:

Maritiem | Industrie | Offshore | Utiliteit 

 TecPac zet zich in voor u en uw organisatie om met een resultaatgerichte en professionele werkwijze op een persoonlijke manier uw personeelsbehoefte aan te vullen. Bij invulling van uw vacatures investeert u niet alleen in het aannemen van nieuw personeel, maar kiest u ook voor een flexibele en professionele partner voor uw personeelscapaciteit.

Wij werken volgens VCU en SEU richtlijnen en zijn daarmee volledig op de hoogte van de huidige wetten en veiligheidsvoorschriften op de arbeidsmarkt.


TECHNICAL CAPACITY

Waar het om gaat is dat u de mensen met de juiste kennis en ervaring voorhanden heeft, wanneer en waar u die nodig heeft. Onze kwaliteit bewijst zich door professionele benadering van de markt om goede technici te kunnen boeien en bemiddelen. In de huidige markt hebben technici in veel gevallen de banen voor het uitkiezen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat zij voor uw organisatie kiezen
 
 
 Kwaliteit
 
Door een gedegen procedure te hanteren waarin minimaal 2 gesprekken plaatsvinden en een uitgebreide referentie check, weten wij kwaliteit en duurzaamheid in onze bemiddeling te waarborgen.
 

 MISSIE & VISIE

“als er een manier is om het beter te doen, vind die dan”
(Thomas A. Edison, uitvinder en zakenman)
 
Wij willen goed zijn en blijven in ons vak! Beter gezegd, beter worden en verbeteren!
Dit vinden wij belangrijke waarden binnen TecPac, enkel door verbetering is vooruitgang mogelijk en wij steken onze ambities niet onder stoelen of banken.

Door veel aandacht te besteden aan onze interne bedrijfsprocessen en ontwikkelingen in de markt, proberen wij onze dienstverlening fijn te slijpen en onze medewerkers te ontwikkelen. Met goed werkgeverschap als fundering streven wij naar een duurzame en efficiënte bedrijfsvoering waar u, onze medewerkers en TecPac van profiteren.

       
INVESTEREN IN ELKAAR

Waarom zou u als werkgever willen investeren in een relatie met TecPac?
 
U kunt snel en gemakkelijk specifiek personeel met brede werkervaring verkrijgen voor ‘speciale’ projecten en/of vaste banen.

U kunt ervoor kiezen sollicitatiegesprekken af te leggen met kandidaten die al reeds door TecPac zijn geselecteerd of u kunt de kandidaat direct in zetten op uw project. Dit bespaart veel tijd dus geld. 

Wanneer u ruimte heeft om vast personeel aan te nemen, kunt u kiezen uit ervaren medewerkers die uw bedrijf en opdrachtgevers reeds van binnen en buiten kennen.

Wanneer een werknemer tijdelijk vervangen moeten worden bij verlof of ziekte kunt u de terugloop in capaciteit direct opvangen.

U hoeft geen werknemers te ontslaan mochten de opdrachten bij uw opdrachtgevers onverwacht teruglopen. 

Het wisselen van werknemers kan een verfrissende werking hebben op uw bedrijf; Nieuwe werknemers kunnen met nieuwe ideeën komen en ook de lang werkende werknemers aansporen op een positieve manier.

Misschien het allerbelangrijkste voor uw backoffice, het ontbreken van administratieve rompslomp!
 
KORTOM

Bekijk uw personeelsbeleid eens van een andere kant en maak gebruik van de mogelijkheden om efficiënt en duurzaam uw personeelscapaciteit aan te passen aan de behoefte die uw bedrijf op dat moment kent.
 
logo