linkedin
TecPac

Onderhoudstechnicus wtb energie centrale

print
stuur door
Reageer
Bel mij
Home Projecten & Vacatures Onderhoudstechnicus wtb energie centrale
Functie:
Onderhoudstechnicus wtb energie centrale
Plaats:
Rotterdam
Telefoonnummer:
010-2709330
Salaris:
in overleg
Functietype:
Monteur Werktuigbouwkunde
Branche:
Industrie
Contractvorm:
Vaste dienst
Rijbewijs:
Ja
Contactpersoon
George Commijs
tel: 010-2709330
e-mail: george@tecpac.nl
LinkedIn
Wilt u hier meer van deze functie weten of bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer of stuur uw C.V. naar George Commijs

Functieomschrijving

De aan jou toevertrouwde installaties in optimale staat van productie te houden; daar ligt je uitdaging. Als techneut wil jij je verder ontwikkelen binnen de machtige techniek van de energieopwekking en jezelf ontwikkelen tot een specialist op jouw vakgebied
monteur energiecentrale

Taken

Je werkt mee aan de inbedrijfstelling van de nieuwe centrale en om specifieke ervaring op te doen, ben je actief in onderhoudsprojecten op andere centrales. Na de inbedrijfstelling van de centrale kom je te werken binnen de afdeling Onderhoud. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen werktuigbouwkundige installaties. Je bereidt de onderhoudswerkzaamheden voor, voert ze uit en verhelpt storingen waar en wanneer dat nodig is. Tevens coördineer je de werkzaamheden die je samen met je collega’s en/of met aannemers uitvoert.


Organisatie profiel

We bieden je de unieke kans om vanaf de start betrokken te zijn bij de realisatie van een nieuwe elektriciteitscentrale. In 2009 zijn we gestart met de nieuwbouw van een moderne biomassa -/kolencentrale. De centrale (met een totaal vermogen van 800MW) kent een zeer hoog energierendement en is ontworpen om naast kolen tot 50% biomassa - voornamelijk hout – als brandstof te gaan gebruiken. Bovendien voldoet de nieuwe centrale – die in 2013 in bedrijf moet worden genomen – aan de strengste emissienormen, waardoor ze behoort tot de schoonste en meest energie-efficiënte centrales in haar soort.


Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo of hbo-opleiding Werktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek (of vergelijkbaar).
  • Ook heb je ruime ervaring binnen de roterende werktuigbouwkunde, of met ketels en/of stoomturbines als leidinggevend monteur.
  • Als gemotiveerde techneut streef je uiteraard naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in je werk. Daarnaast heb je een flexibele instelling, ben je leergierig en staan veiligheid en verantwoordelijkheid bij jou hoog in het vaandel. Door vooruit te denken, heb je voortdurend een goed overzicht van de te nemen stappen in de onderhoudswerkzaamheden.
  • Je werkt oplossingsgericht en neemt initiatieven bij het opsporen en verhelpen van storingen.


Bijzonderheden

TecPac is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor technici opgeleid in de vakgebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Wij richten ons op grotere en kleinere organisaties met behoefte aan vast en flexibel inzetbaar personeel in de branches; Installatietechniek, Civiele techniek, Industrie, Utiliteit, beveiliging en Vastgoed beheer.